Ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Η Capital Exchange, ελληνική εταιρεία αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος και με παρουσία στο χώρο του συναλλάγματος για περισσότερα από 20 έτη (πρώην GPK Exchange) διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της Ελλάδας. Επιπρόσθετα προσφέρει online εξαιρετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες για να αγοράσετε και να πουλήσετε όλα τα κύρια νομίσματα.

Μπορείτε να παραγγείλετε σήμερα online το συνάλλαγμά σας και να επιλέξετε είτε να το παραλάβετε από ένα κατάστημά μας είτε να σας το παραδώσουμε στο χώρο σας. Με παραλαβή του συναλλάγματος από κατάστημα και πληρωμή με μετρητά χρεώνεστε με 0% προμήθεια! Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε ηλεκτρονικά με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα και την επόμενη εργάσιμη ημέρα να παραλάβετε το συνάλλαγμά σας στον χώρο σας.

Επιπλέον, μπορείτε να πουλήσετε το συνάλλαγμά σας και να αγοράσετε ευρώ, επιλέγοντας το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα συναλλαγής, στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις επιπλέον υπηρεσίες της εταιρείας όπως μεταφορά χρημάτων μέσω Western Union και πληρωμή λογαρισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ισοτιμία αγοράς και πώλησης συναλλάγματος από την Capital Exchange επισκεφτείτε το www.capitalexchange.gr ή καλέστε μας στο 8011199900.